Let op! Geld lenen kost geld!

Verstandig en plezierig lenen

Ondanks het gegeven, dat geld lenen tegenwoordig minder gemakkelijk gaat, wordt er nog steeds op internet veel reclame voor gemaakt. Maar een lening is meer dan alleen geld krijgen, het is ook een verplichting. Daarom is het belangrijk om verstandig te lenen via een betrouwbare tussenpersoon.

Als u geld wilt lenen biedt Oord Verzekeringen u verschillende mogelijkheden. Veelgevraagde kredietvormen zijn een Doorlopend Krediet en een Persoonlijke Lening. Bij een doorlopend krediet zijn de rente en looptijd variabel en kunt u tussentijds geld opnemen en aflossen. Bij een persoonlijke lening staan de rente en looptijd vast en wordt er maandelijks een vast bedrag afgelost.

Persoonlijk leenadvies bij Oord Verzekeringen

Wij kunnen u prima helpen bij het zoeken naar de leenvorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Op basis van uw wensen stellen wij een persoonlijke offerte samen waarin wij u de mogelijkheden van een verantwoorde lening weergeven.

Bent u op zoek naar een lening met een aantrekkelijke rente? Neem dan gerust contact met ons op, of bereken hier direct online uw krediet.